Nyheter

Här hittar ni de senaste nyheterna från Tibro Ryttarförening.

Vill ni veta vad som händer i övriga häst-Sverige? Läs de senaste regionala nyheterna från Svenska Ridsportförbundet och Västergötlands Ridsportförbund.

Vårt klubbmästerskapet i dressyr för 2021 är nu avgjort och vi gratulerar alla duktiga ryttare som korades till klubbmästare!

Vårt klubbmästerskapet i hoppning för 2021 är nu avgjort och vi gratulerar alla duktiga ryttare som korades till klubbmästare!

Den 23 oktober är det dags för en hejdundrande fest då Bingolotto firar 30-årsjubileum. Detta ska naturligtvis firas med en riktigt stor 30-årsfest som kommer innehålla allt ifrån en musikalisk tidsresa till 30 extra miljonärer!

Vi kommer att ha drop in från kl. 18.30 då man kan komma och leka lekar innan kl. 19.00 då filmen kör igång. Det kommer att bjudas på läsk, godis, popcorn och lite hembakat.

Nu tar vi nya tag igen efter sommaruppehållet och säljer sport- och underkläder för hela familjen från Gutz, "lättsålda produkter av hög kvalité".

Nu kickar vi igång höstterminen med Hästens dag på vår ridanläggning i Kateryd med provridning och inskrivning på ridskolan för dig som vill börja rida. Vi bjuder alla barn på fika och provridning!

Tillsammans med UngiTibro är du, eller någon du känner, välkommen att prova på ridning. Ett perfekt tillfälle för dig som är nyfiken på att börja rida.

I utbildningsrummet på ridklubben finns ett antal storlekar och det är fritt fram att åka dit och prova ut sin rätta. Då utbildningsrummet i vanliga fall är låst, se till att åka när det är aktivitet på ridskolan för att kunna komma in.