Spökvandring

Upplev en oförglömlig kväll fylld med spänning och äventyr när vi återigen slår upp portarna för årets mest efterlängtade händelse! Efter den otroliga framgången med över 3000 entusiastiska besökare förra året, är vi stolta över att presentera: Skaraborgs största och mest gastkramande Spökvandring!


När:  Lördagen den 21 oktober 2023
Plats: Tibro Ryttarförening, Kateryd 17 i Tibro
Entré: Ett oslagbart erbjudande för en oförglömlig kväll! Endast 70 kr, betalas enkelt med kontanter eller Swish.


Program

Kl. 13.30 – 15.00
Lättsamma skratt och glädjefyllda stunder med de jättesnälla spökena. De är redo att busa och sprida skratt!

Kl. 15.00 – 17.30
Håll i dig när de lite mer krypande skuggorna av spöken börjar visa sig. En kittlande känsla av överraskningar väntar!

Kl. 18.15 – 22.00
EXTREMT LÄSKIGT!! Har du modet att ta dig an den ultimata skräckupplevelsen? Vi vågar påstå att det här är något du sent kommer glömma.


Vår Spökvandring är inte bara ett evenemang, det är en resa in i det oväntade och mystiska. Vare sig du är nykomling eller återvändande besökare, lovar vi en kväll som kommer att skaka om dina sinnen och ge dig minnen att prata om länge framöver.

Tag med dig modet, dina vänner och familjemedlemmar och anslut till oss på Tibro Ryttarförening den 21 oktober. Gör dig redo att möta spänningen och skräcken på nära håll!


OBS! Förbered dig på en upplevelse utöver det vanliga. Vi rekommenderar besökare att vara redo för olika nivåer av skräck och spänning beroende på tidpunkt. Våra spöken väntar otåligt på att få skapa en minnesvärd kväll tillsammans med dig!"