Träna på TRF

På vår anläggning i Kateryd anordnar vi regelbundet både hopp- och dressyrträningar. Vill du vara med? Kolla in på TibroRF på Facebook för mer information.


Tränare hoppning

Amanda Staam

Jag är utbildad C-tränare i både hoppning och fälttävlan. Idag rider jag främst fälttävlan och har ridit på elitnivå sedan juniortiden. 

Under mina år som aktiv har jag ridit med segrar och placeringar t.o.m. CCI4* fälttävlan, 140 cm hoppning och Msv B dressyr samt matchat unghästar mot unghästtest, championat m.m. 2023 var jag även med i seniorlandslaget och representerade Sverige på EM i fälttävlan i Frankrike.

Jag har min verksamhet på föräldragården i Moholm, Stall Krabbängen, där vi fokuserar på att utbilda och producera topphästar i framförallt fälttävlan, träna nästa generations ryttare och bedriva avel i liten skala med två till fyra föl per år.

Läs mer om mig och oss på min hemsida staam.com


Tränare dressyr

Magdalena Rubensson Zäll

Jag är utbildad SRL 3 och har jobbat som ridskolechef i 28 år varav de senaste 4 här på Kateryd. Jag tävlar nu mera bara i dressyr men har tidigare tävlat både hoppning och fälttävlan ( bl a SM på ponny) Min nuvarande tävlingshäst har jag utbildat själv och vi har startat upp till Prix St George. Jag har både vanliga ridskolelektioner men också en hel del privatlektioner på anläggningen, både för elever med egen häst men också med ridskolehäst! Vill du boka träning så maila mig gärna magdalena@tibrorf.se

Lilian Sternvad

Jag jobbat som ridskoleinstruktör sedan 80-talet i mer än 10 år på Enskede Ridskola i Stockholm innan jag flyttade till Dubai 1999.

I Dubai började jag som instruktör på deltid på en stor ridskola där som drevs under British Horse Society (BHS) regler. Ganska lika hur vi jobbar på ridskolor i Sverige. Där avancerade jag snabbt till chefsinstruktör, vidare till Ridskolechef för att avsluta där som anläggningschef/stallchef. 

När jag flyttade hem till Sverige igen 2018 hade vi köpt hus i Älgarås där jag bor nu men jobbade en säsong på Enskede Ridskola då de behövde hjälp ett tag. Jag är dressyrdomare på Intermediere 1 nivå . Jag har sedan 2018 arbetat som tränare här i närområdet blandat med programridning/kurser och att vara domare.