Instruktörer

Magdalena Rubensson Zäll
Ridskolechef och ridlärare

magda@tibrorf.se 

Utbildning
SRL 3 (svensk ridlärare Level 3), utbildad på Strömsholm.

Hästbakgrund
Jag började rida när jag var 7 år och fick min första häst när jag var 9 år. Jag har tävlat både hoppning, dressyr samt fälttävlan. Jag red bland annat SM i fälttävlan på ponny. Idag tränar och tävlar jag dressyr på min häst Zeus MH, men han kallas även LP och står i ridskolans stall. Tillsammans med honom har jag tävlat upp till St. Georg och vi har plockat flera rosetter i medelsvår dressyr.

Det bästa med jobbet
Att få jobba med hästar och att se både hästar och elever utvecklas. Och självklart att träffa massor med glada och nöjda elever!

Lina Lilja
Ungdomsledare

Utbildning
Hästgymnasiet Uddetorp. Ungdomsledare.

Hästbakgrund
Jag började rida hos min morfar som älskade arbetshästar och travare. Sedan har jag varit på ridskolan sedan 1989 med några års paus då jag bodde i Tiveden med nio egna hästar. Jag älskar att vara tillbaka igen och jag brinner för barn- och ungdomsaktiviteter.

Det bästa med jobbet
Att få lära barn att ha kul tillsammans med hästar och få dela vidare det som jag älskar.

Marie Eisersjö

Ridlärare och ungdomsledare

Utbildning
Ridledare och ungdomsledare.

Hästbakgrund
Jag har ridit sedan jag var barn och tävlade en del i hoppning och dressyr under tonåren. Jag har undervisat på olika ridskolor och som egen företagare till och från sen 20 år tillbaka. Mitt andra jobb är som doktorand på Sveriges Lantbruksuniversitet där jag forskar på hästens beteende och inlärning i samband med tygelspänning och tygelhjälper. Jag har en Welshponny och en Welsh Cob på 8 resp. 9 år som jag främst klickertränar och tränar från marken.

Det bästa med jobbet
Det bästa med att vara ridlärare är att jag får umgås med folk som är lika hästtokiga som jag.

Maja Elfstrand
Ungdomsledare

Utbildning
Ungdomsledare.

Hästbakgrund
Jag började på ridskola när jag var 8 år då min mamma red som ung och min syster gick på ridskola. Dock var jag väldigt rädd i början och grät nästan varje lektion men på något sätt lyckades jag fastna för hästarna ändå. Jag har haft många olika medryttarhästar/foderhästar och även trimmat ridskolans hästar lite extra i många år vilket är det bästa jag vet!

Det bästa med jobbet
Att få träffa så många tacksamma och nyfikna elever och vårdnadshavare som vill lära sig mer och dessutom kombinera detta med de underbara fyrbenta vännerna.