Ridläger

Välkommen på ridläger hos oss!

Vi erbjuder mysiga och lärorika läger med en god sammanhållning till både hästar, ledare och andra lägerdeltagare. Här i den fina lantliga miljön får du minne och vänner för livet. 

Välkommen att komma och dela en vecka tillsammans med oss!


Priser

Läger 4
Vecka 33, 3 dagar
Onsdag 18 augusti - fredag 20 augusti

Ridläger för dig som kan rida i alla gångarter samt hoppa enkla banor.

Ålder: 8-15 år

Anmälan: https://formogr.am/1EMtBU6ucdd 

3300 kr

Praktisk information inför ditt ridläger

Stallsysslor

Under veckan får du ta hand om en eller flera lägerhästar och se till att de dagliga stallsysslorna blir gjorda. Så som släppa in och ut hästar ifrån och till hagen, mocka, rykta, fylla vatten, fodra och putsa.

Hästarna

Information och våra hästar hittar du under fliken ''hästar''.

Ledare

Under våra läger finns det en lägerchef, ungdomsledare och ibland även kommunala sommarjobbare som känner till vår verksamhet väl.

Aktiviteter och kvällsaktiviteter

Varje kväll erbjuds det roliga aktiviteter. Ibland kanske det blir en 5 kamp, prova på voltige, en kvällsuteritt eller några mindre lekar. Sista kvällen erbjuds det även en spökkväll för de som vill.

Egen häst

Du är välkommen att ta med din häst utan extra kostnad. Vi erbjuder då gräshage och box. För mer information skicka ett mail till katerydsridlager@gmail.com.

Boende

På anläggningen har vi 4 mysiga små stugor med två våningssängar i varje där du och några kompisar får bo tillsammans under hela veckan. Finns även en ledarstuga där några ledare sover.

Mat

Under dagen serveras frukost, god hemlagad lunch och middag, mellanmål/fika och kvällsmacka. Maten är väldigt god och uppskattad och du behöver aldrig gå hungrig.

Ridning

Under lägrets dagar erbjuds det två ridpass med mycket varierad ridning varje dag. För det mesta rids ridpassen i två olika grupper. Ridningen anpassas utefter dina kunskaper och vi ger dig de bästa förutsättningarna för att du ska kunna ha roligt och utvecklas så mycket som möjligt. Här blir det allt från terränghoppning, lekar med hästarna (gymkahna, hela havet stormar) till uteritter, dressyr/markarbete och hoppning.

En ungefärlig dag

08:00 Frukost

10:00-12:00 Första ridpasset. Grupp 1. 10:00-11:00 Grupp 2. 11:00-12:00

12:00 Lunch

14:00-16:00 Andra ridpasset. Grupp 1. 14:00-15:00 Grupp 2. 15:00-16:00

17:00 Middag

19:00 Kvällsaktiviteter

20:00 Kvällsmacka

21:00 Sovdags

Om du vill ha ytterligare information är du välkommen att kontakta vår lägechef
Magdalena Rubensson Zäll på kontakt@tibrorf.se