Nyheter

Här hittar ni de senaste nyheterna från Tibro Ryttarförening.

Vill ni veta vad som händer i övriga häst-Sverige? Läs de senaste regionala nyheterna från Svenska Ridsportförbundet och Västergötlands Ridsportförbund.

Nu tar vi nya tag igen efter sommaruppehållet och säljer sport- och underkläder för hela familjen från Gutz, "lättsålda produkter av hög kvalité".

Nu kickar vi igång höstterminen med Hästens dag på vår ridanläggning i Kateryd med provridning och inskrivning på ridskolan för dig som vill börja rida. Vi bjuder alla barn på fika och provridning!

Tillsammans med UngiTibro är du, eller någon du känner, välkommen att prova på ridning. Ett perfekt tillfälle för dig som är nyfiken på att börja rida.

I utbildningsrummet på ridklubben finns ett antal storlekar och det är fritt fram att åka dit och prova ut sin rätta. Då utbildningsrummet i vanliga fall är låst, se till att åka när det är aktivitet på ridskolan för att kunna komma in.

Tibro Ryttarförening har sålt mest godis av alla föreningar i Tibro Kommun. Hela 1034 st godislådor har blivit sålda från Grahns konfektur, varav Millners hjälpte till att sälja 100 st av dessa.

Välkommen att delta på våra påsklovsaktiviteter på Tibro Ryttarförening!
Vi arrangerar både dressyr- och hoppträningar för både dig som rider på ridskolan eller ha egen häst. Varmt välkommen!